Performance Riding Jeans

Performance Riding Jeans

Οδηγήστε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Κάντε αισθητή την παρουσία σας, με το μοναδικό στυλ που προσφέρουν τα νέα H-D® Performance Riding Jeans!

Προτεραιότητα στην προστασία χωρίς κανένα συμβιβασμό σε ότι αφορά την εμφάνιση. Τα πλέον τεχνολογικά προηγμένα τζιν για οδήγηση μοτοσικλέτας είναι τα Harley-Davidson® Performance Riding Jeans. Προσφέρουν επιπλέον προστασία στην οδήγηση και υπόσχονται μοναδικό στυλ χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό.

Για ξεχωριστή εμφάνιση όταν οδηγείτε και όχι μόνο

Τα Performance Riding Jeans είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ύφασμα denim, διαθέτουν πρωτοποριακή νέα φόδρα, προσφέρουν διπλάσια αντοχή στην τριβή και έχουν το μισό βάρος από κάθε άλλο τζιν που διατίθεται στην αγορά. Υψηλή τεχνολογία εσωτερικά, μοναδική εμφάνιση εξωτερικά. Σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ξεχωριστή εμφάνιση όταν οδηγείτε και όχι μόνο.

Επιτέλους, το ιδανικό τζιν για οδήγηση μοτοσικλέτας που περιμένατε, είναι εδώ.
Για ξεχωριστή εμφάνιση όταν οδηγείτε και όχι μόνο

Αρκετά σκληρό για προστασία κατά την οδήγηση

ROOMOTO® Φόδρα

Άνεση, εμφάνιση και προστασία σε τζιν που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν αυτοπεποίθηση στη διαδρομή, αλλά και τον προορισμό σας, ακριβώς όπως την θέλετε χωρίς κανένα συμβιβασμό. Αυτά τα τζιν διαθέτουν την αποκλειστικής σχεδίασης φόδρα ROOMOTO® που προσφέρει προστασία στο πίσω μέρος, τους γοφούς, το εξωτερικό των ποδιών, τους μηρούς και τα γόνατα.

Με το μισό βάρος από τα παραδοσιακά τζιν, η φόδρα ROOMOTO® είναι ελαφριά, ενώ παράλληλα προσφέρει τη διπλάσια αντοχή στην τριβή από κάθε άλλο τζιν που προσφέρεται για οδήγηση μοτοσικλέτας. Πλήρως αναπνεόμενη με αερισμό, αντιβακτηριδιακή επεξεργασία και ποιοτική κατασκευή, η φόδρα ROOMOTO® είναι η μοναδική επένδυση προστασίας που κατασκευάστηκε ειδικά για μοτοσικλετιστές και επιτρέπει πολύωρη άνετη οδήγηση κρατώντας σας δροσερό και στεγνό.

Αρκετά σκληρό για προστασία κατά την οδήγηση
Riding Jeans
riding-jeans-genuine.png
  • Μερικώς επενδυμένο με την ίδια ROOMOTO® φόδρα που διαθέτει το jean FXRG®
  • Με κλασική γραμμή κάτω από τη μέση
  • Με χειροποίητη επεξεργασία φθοράς (Hand-distressed styling)
  • Ανδρική στενή γραμμή με ελαφρύ άνοιγμα χαμηλά, για τέλεια εφαρμογή έξω από μπότες και γυναικεία στενή γραμμή για τέλεια εφαρμογή μέσα από μπότες
  • Ελαστικό denim για άνεση του αναβάτη
  • Τσέπες για προστατευτικά στους γοφούς και τα γόνατα.
riding-jeans-original.png
riding jeans