Αποκτηστε το στυλ Harley<sup>®</sup>

Αποκτηστε το στυλ Harley®

Το 1912 δημιουργήσαμε το πρώτο προϊόν ένδυσης MotorClothes®. Από την πρώτη αυτή μπλούζα που έφερε περήφανα το όνομα Harley-Davidson, μέχρι και τον πιο πρόσφατο ειδικό εξοπλισμό για αναβάτες από τη βασική, αλλά και τις εποχικές γκάμες μας, σας εξασφαλίζουμε εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε είτε οδηγείτε, είτε όχι.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΣΤΥΛ HARLEY

Κεντρική Σειρά

Αυτή είναι η κλασσική γκάμα μας - η καρδιά και η ψυχή της συλλογής μας. Εξοπλισμός με έντονη προσωπικότητα και κορυφαία ποιότητα που περιλαμβάνει δερμάτινα, εξοπλισμό οδήγησης, λειτουργικά casual προϊόντα, σπορ ένδυση και αξεσουάρ για να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες του δρόμου.

Εποχικές Συλλογές

Τέσσερις εποχές, τέσσερις εποχικές συλλογές. Όπως κάθε εποχή έχει τη δική της γοητεία και αίσθηση, το ίδιο έχουν και οι συλλογές μας. Οι Εποχικές Συλλογές είναι στιλάτες προσθήκες στη βασική μας γκάμα. Απόλυτα προσαρμοσμένες στην κλασσική αμερικάνικη κληρονομιά, οι περιορισμένων ποσοτήτων εποχικές συλλογές μας, σας επιτρέπουν να ξεχωρίζετε από το πλήθος καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Όπως και οι εποχές, αυτές οι συλλογές είναι κοντά μας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μην τις χάνετε.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ

Απαραιτητα για οδηγηση

Τα δερμάτινα προιόντα ένδυσης, έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν ακριβώς αυτό που αναζητάτε, είτε οδηγείτε είτε όχι. Συμπεριλαμβάνονται μοντέρνα, αλλά και κλασσικά δερμάτινα. Δημιουργήθηκαν μέσα από μια μακρόχρονη παράδοση στην κατασκευή διαχρονικών ποιοτικών δερμάτινων jackets. Αυτά τα υψηλής ποιότητας δερμάτινα, διαθέτουν βαφή που έχει εφαρμοστεί εσωτερικά στο δέρμα, οπότε ακόμη κι αν γδαρθούν, διατηρούν την απίθανη εμφάνισή τους.

Μαθετε περισσοτερα
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ

Προϊόντα

Προσωποποιήστε την εμφάνισή σας με μια ευρεία γκάμα από αυθεντικά αξεσουάρ, από ζώνες και πόρπες μέχρι καπέλα και φουλάρια. Όπως όλα όσα κατασκευάζουμε, τα αξεσουάρ μας ενσωματώνουν το πνεύμα της Harley-Davidson και έχουν κατασκευαστεί από τα καλύτερα υλικά.

Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε περισσότερα.
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ ΣΑΣ